skip to Main Content

Vi kan idag hälsa ytterligare en lokal grupp välkommen.

Idag kan vi hälsa ytterligare en lokal nattvandrargrupp välkommen till nätverket och stiftelsen nattvandring.nu

Det är nattvandring Bomhus i Gävle som tecknat avtal och kommer starta upp nattvandring.

 

Vi hälsar er välkomna och önskar lycka till.

Till dig som företagare!
Vi måste också upplysa om att Stiftelsen nattvandring.nu har ej försäljning av sponsorpaket via telefon.
Blir Du kontaktad av någon som säger sig sälja någon form av sponsorpaket till nattvandringen i Gävle är det inte något som stiftelsen nattvandring.nu eller den lokala nattvandringsgruppen står bakom.
Inga pengar från denna försäljning kommer vare sig stiftelsen eller den lokala nattvandringsgruppen i Bomhus, Gävle tillgodo. Ej eller någon av de idag drygt 330 lokala nattvandringsgrupperna, som engagerar drygt 45 000 vuxna, runt om i landet får del av de insamlade medlen.

Vi arbetar med partners som bidrar till verksamheten. Har du/ni frågor kring detta ta kontakt med stiftelsens kansli, verksamhetschef Janne Lundholm på tel: 08-50 66 55 80 eller maila på: info@nattvandring.nu. 

Stiftelsen nattvandring.nu är en helt fristående verksamhet och ingår inte i någon annan organisation. Genom det nätverksavtal som lokala nattvandringsgrupper tecknar erhåller man jackor, fleece, västar, startkit med bl.a. ficklampor och först hjälpenkit, trycksaker och informationsmaterial. Man får också kurser och studiecirklar samt möjlighet till föreläsningar, helt gratis. Ingen medlemsavgift eller liknande utgår.