skip to Main Content

Tensta nattvandrande mammor välkomnas

Vi fortsätter att hälsa nya grupper välkomna.

Nu är det Tensta Nattvandrande Mammor som startar nattvandring och vi hälsar er välkomna till stiftelsen nattvandring.nu och nätverket som fortsätter växa.

Vi vill självfallet också  önska er lycka till.


Till dig som företagare!
Vi måste också upplysa om att Stiftelsen nattvandring.nu har ej försäljning av sponsorpaket via telefon.
Blir Du kontaktad av någon som säger sig sälja någon form av sponsorpaket till nattvandringen i Tensta är det inte något som stiftelsen nattvandring.nu eller den lokala nattvandringsgruppen står bakom.
Inga pengar från denna försäljning kommer vare sig stiftelsen eller den lokala nattvandringsgruppen Tensta Nattvandrande Mammor tillgodo. Ej eller någon av de idag drygt 340 lokala nattvandringsgrupperna, som engagerar drygt 45 000 vuxna, runt om i landet får del av de insamlade medlen.

Vi arbetar med partners som bidrar till verksamheten. Har du/ni frågor kring detta ta kontakt med stiftelsens kansli, verksamhetschef Janne Lundholm på tel: 08-50 66 55 80 eller maila på: info@nattvandring.nu. 

Stiftelsen nattvandring.nu är en helt fristående verksamhet och ingår inte i någon annan organisation. Genom det nätverksavtal som lokala nattvandringsgrupper tecknar erhåller man jackor, fleece, västar, startkit med bl.a. ficklampor och först hjälpenkit, trycksaker och informationsmaterial. Man får också kurser och studiecirklar samt möjlighet till föreläsningar, helt gratis. Ingen medlemsavgift eller liknande utgår.