skip to Main Content

Stiftelsen nattvandring.nu – 10 år

Den 8 april 2008 hände det.
Nyfikenheten kring vad som skulle ske detta datum var stort och när den första webbsidan släpptes klockan 09.00 visste nog ingen av oss vad som skulle ske. Men mottagandet blev överväldigande positivt.
Förfrågningar rasade in och många ville få besök för att veta mer.
Det märktes att detta var något som Sverige saknat. En verksamhet som byggde på enkelhet, trygghet och stabilitet. Där inga kostnader som medlemsavgifter och dylikt togs ut utan allt skulle vara gratis.

Tack vare stiftarna E.ON och Skandia och våra partners har vi genom åren kunnat fortsätta på den vägen.
Att driva en helt fristående verksamhet som bygger på enkelhet, trygghet och stabilitet. Men också att erbjuda ett nätverksavtal med allt vad det innebär – helt gratis.

Nu när vi fyller 10 år, kan vi också konstatera att intresset är fortsatt stort, både från allmänhet och kommuner, och antalet engagerade vuxna fortsätter att växa.
Ett flertal kommuner runt om i landet har tecknat samverkansavtal med oss, samverkan med polis och andra myndigheter fortsätter och vi fortsätter självfallet att satsa.

När man nu står i dörren mot de kommande nya 10 åren måste vi alla rikta ett stort och innerligt tack till er alla som engagerat er.
Tack för alla roliga och härliga möten. Tack för allas stöd och entusiasm. Tack för förtroendet vi fått.

Nu ser vi fram emot de kommande åren där utveckling av verksamheten fortsätter.

Stort tack för 10 fantastiska år önskar

Stiftare, styrelse, partners och kansli.